Soluții web personalizate

Fiecare client este unic. O gamă de servicii adaptate fiecărui client.

 
Servicii web

Dezvoltare web

Soluții ecommerce, magazin online

Punem la dispozitie o platformă completă de

comerț electronic

ce include cos de cumpărături, opțiune de plată online cu cardul, conectarea cu comparatoarele de prețuri și integrarea platformelor pentru monitorizarea traficului. Luăm în calcul toate aspectele afacerii tale și dezvoltăm soluții pentru fiecare din ele.

Realizare site, aplicații web

Fie ca este vorba despre site-uri de prezentare, aplicatii web, landing pages, micro-site-uri sau web design adaptabil în functie de dispozitiv, noi te putem ajuta.
Servicii web

Planificare si marketing Online

S.E.O. și promovare online

Oferim soluții originale si personalizate fiecărui client, pentru afișarea în primele pagini la căutare pentru anumite cuvinte cheie.Prin strategii de optimizare consolidăm prezența online si direcționăm trafic către site-ul tău, transformând simpli vizitatori în cumpărători.
Servicii web

Design si identitate vizuala

Design creativ, responsive

Un element de design bine conceput poate schimba percepția privitorilor și poate stabili și mentine o legatură strânsă cu clienții, o legatură importantă pentru o afacere de succes.

Grafică publicitară

De la culorile siglei și până la modul in care arată si interacționează site-ul vom construi o imagine memorabilă, care va detașa compania ta in rândul competitorilor și va atrage clienți fideli.
Serviciile de creație grafică publicitară pe care le oferim includ realizarea de logo, carți de vizită, broșuri. La acestea se adaugă servicii de machetare și realizare grafică vectorială.
Servicii web

Servicii integrate si suport

Aplicații/servicii la cerere

Dezvoltarea de aplicații software custom, baze de date, aplicații intranet.

Alte servicii

Oferim soluții complete și pachete de servicii personalizate pentru a construi o prezență puternica în mediul online.

Ai vrea să discutăm despre următorul tău proiect?

De-abia asteptăm să stăm de vorbă!