Termeni de utilizare

Despre termeni de utilizare

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR
Utilizarea site-ului www.netasist.ro, presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor mai jos. Termenii şi condiţiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare "Administrator", fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare pentru a le putea consulta în orice moment.
În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea site-ului.
DESCRIEREA SERVICIILOR
Site-ul www.netasist.ro oferă utilizatorilor, prin intermediul secţiunilor sale, informaţii si detalii referitoare la produsele si serviciile companiei.
Administratorul nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei de comunicare dintre utilizator si acesta.
Serviciile, inclusiv orice actualizări, îmbunătăţiri, caracteristici noi, şi/sau adăugarea unor proprietăţi noi, intră sub incidenţa Termenilor şi Condiţiilor.
DECLINAREA RESPONSABILITĂŢII
Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse din orice motive. De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe site. Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate de catre site pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca Administratorul va fi absolvit de orice răspundere.
ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: utilizarea site-ului se face pe propria raspundere; Innoventum Concept se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI
Site-ul poate conţine legături web sau trimiteri către alte site-uri considerate utile. În cazul utilizării acestor legături web sau trimiteri, se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare respectivelor site-uri.
OBLIGAŢIILE UTILIZATORILOR
Ca o condiţie de utilizare a Serviciilor, Utilizatorii nu vor folosi Serviciile pentru orice scop care este ilegal sau interzis de aceşti termeni şi condiţii.
Utilizatorilor li se interzic următoarele acţiuni:
  • încercarea de a suprascrie, de a se sustrage de la, sau de a dezactiva orice caracteristici de criptare sau protecţii software folosite în cadrul site-ului ;
  • reproducerea sau distribuirea de conţinut, de exemplu prin includerea conţinutului în alte site-uri web, zone web de conţinut (arhive), sau în reţele organizaţionale;
  • utilizarea sau autorizarea utilizării conţinutului în scopuri comerciale sau de câştig
CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, firma Innoventum Concept are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.
Datele cu caracter personal ce pot fi colectate sunt: nume si prenume, numarul de telefon, adresa de email, numai atunci cand aceste informatii sunt trimise de catre utilizator prin intermediul formularelor din cadrul site-ului.
Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea utilizatorilor cu privire la diferite aspecte (situatia contului, evolutia comenzii, confirmarea platilor, etc)
Datele utilizatorilor sunt destinate utilizarii de catre Innoventum Concept si nu vor fi dezvaluite tertilor.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea drepturilor enumerate mai sus va puteti adresa cu o cerere scrisa, semnata si datata pe adresa mentionata in sectiunea “CONTACT” .
Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a Innoventum Concept si cu utilizarea si prelucrarea de catre Innoventum Concept, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, comunicatii electronice. Comunicatiile de la utilizatori (altele decat datele cu caracter personal) sunt tratate drept confidentiale si ca nefiind proprietatea acestora, iar proprietarul acestui site poate utiliza informatiile in orice scopuri, incluzand reproducerea si publicarea, precum si utilizarea ideilor in orice scopuri, inclusiv comerciale.
Unele dintre paginile site-ului pot contine fisiere temporare (“cookies”). Mai multe informatii gasiti in pagina “Despre cookies”.
LIMITĂRI de ORDIN TEHNIC ale SERVICIILOR
Administratorul nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
ÎNCHEIEREA ACORDULUI
Administratorul îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă.
Utilizatorul site-ului confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea site-ului implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.
DREPT APLICABIL
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice ce decurg din acestea vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.
Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti
COPYRIGHT
Drepturile asupra Proprietăţii Intelectuale din acest website şi din materialele din acesta sau accesibile prin acesta aparţin netasist.ro sau licenţelor sale. Website-ul, materialele de pe website sau cele accesibile prin acesta şi Drepturile asupra Proprietăţii Intelectuale inerente nu pot fi copiate, distribuite, publicate, licenţiate, folosite sau reproduse în niciun fel (în afară de măsura strict necesară pentru şi cu scopul legat de accesarea şi utilizarea acestui website).